Eivissa Cultural

Convocatòries

  • +

    Ajudes ball pagès

    El Consell d’Eivissa obre el termini per a la sol·licitud d’ajudes per donar suport a les colles i els grups de ball pagès i a les federacions de grups de ball pagès de l’illa d’Eivissa per a l’any 2020

    Aquestes ajudes les convoca el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del COnse i s’hi poden acollir les associacions i entitats folklòriques de ball pagès i cultura popular de l’illa d’Eivissa sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre d’Associacions i Fundacions del Govern de les Illes Balears, que dediquin la seua activitat al món del folklore i la cultura popular eivissencs i que tenguin àmbit d’actuació a l’illa d’Eivissa per les activitats dutes a terme entre el darrer trimestre de 2019 i els tres primers de 2020.

    Les bases han estat publicades al BOIB núm. 186, de 29 d’octubre de 2020 i poden consultar-se també a la pàgina web del Consell: www.conselldeivissa.es .

    Aquestes ajudes estan dotades amb un total de trenta-sis mil euros (36.000 €) i l’import màxim de la subvenció a cada entitat o associació no superarà els 2.000 euros.

    El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 20 de novembre de 2020, inclòs.

    Dates: 2020-10-01 - 2020-11-20

    < Tornar