Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. OK | Llegir més

Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

17/10/2020

Temporada de Dansa 2020

Tot i que les crisis de l'coronavirus no ho està posant fàcil, el Consell d'Eivissa ha decidit mantenir la Temporada de Dansa 2020, que s'estrenarà aquesta mateixa setmana, segons va anunciar ahir la institució a través d'un comunicat. Aquesta edició, la conselleria insular de Cultura ha programat un total de vuit espectacles, que es duran a terme a l'auditori de Cas Serres, a Vila, entre aquest mes de setembre, octubre i novembre. Cinc dels muntatges previstos formen part de l'circuit 'Dansa a Escena' de la Xarxa de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública. Aquesta associació cultural, a la qual està adherida Cas Serres, «subvenciona tres d'aquests espectacles amb el 50 per cent de la seva memòria cau», segons va detallar el Consell.

A més, hi ha un muntatge d'una companyia eivissenca, un de Menorca i un tercer d'un grup català, que a més impartirà classes magistrals per als joves eivissencs. El departament de Cultura, Educació i Patrimoni de el Consell ha invertit un pressupost aproximat de 43.000 euros en la Temporada de Dansa 2020. La companyia de Marc Vargas i Chloé Brûle, de flamenc contemporani, serà l'encarregada d'inaugurar el cicle amb el muntatge 'Els Cossos Celestes ', que està programat a Cas Serres per a aquest divendres 11 de setembre a les 20.30 hores. Aquesta és l'hora a la qual es duran a terme la resta d'esdeveniments previstos fins novembre. El 25 de setembre es representarà a l'auditori 'Play', de la companyia Aracaladanza, una obra dirigida a públic infantil. El 27 de setembre serà el torn de 'El Festín dels cossos', de la Companyia Dansa Mobile, integrada per ballarins amb Síndrome de Down i altres discapacitats. El 9 d'octubre Iron Skulls Co representarà a l'auditori un seguit de peces curtes que ha batejat com a 'Kintsugi: L'estètica de la imperfecció'. El dia 11 d'aquest mateix mes Marcat Dance, una companyia de dansa contemporània, representarà 'Anhel'. El 23 d'octubre la ballarina eivissenca Neus Portas i Antic Balàfia Ensemble oferiran un recital líric i coreogràfic titulat 'Romanços, cants i dirs'. Al novembre hi ha programats dos esdeveniments de dansa a Cas Serres. El dia 6 es durà a terme la representació de 'Frida', obra de el Col·lectiu Diàlegs d'Art, un grup de Menorca que combina dansa, teatre, música i audiovisuals. El 8 de novembre es clourà la Temporada de Dansa amb 'Directe 9', de la companyia de dansa contemporània Trepitjant Ovos. El preu de les entrades d'aquesta temporada de dansa és de vuit euros per espectacle, si s'adquireixen de forma anticipada i de dotze euros si es compren a taquilla. Per mesures de seguretat, el Consell recomana «preferiblement la venda anticipada i només excepcionalment l'adquisició en taquilla».

ABONAMENTS

Així mateix, la institució insular ofereix l'opció de comprar abonaments. Si s'adquireixen de forma anticipada les entrades de dos espectacles diferents el preu és de 11,20 euros. En el cas de ser cinc, l'abonament costa 26 euros i si són entrades de set o més espectacles diferents, cadascun costa 4,8o euros. La compra d'entrades i abonaments es pot fer al web conselleivissa.escenaonline.es. D'altra banda, el Consell va anunciar ahir que es reprenen altres iniciatives culturals. En concret, a partir d'octubre tornen els concerts de l'cicle Dies Musicals que s'havien ajornat amb l'esclat de la crisi de l'coronavirus.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat