Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

10/05/2022

‘Les esglésies blanques’ de la fotògrafa Valeria Gaia s’exposen a Sa Nostra Sala

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramon, ha presentat la nova exposició que es podrà visitar a Sa Nostra Sala des del dimecres 11 de maig i fins al 3 de juny, un recull de 50 imatges de la fotògrafa italiana lligada a Eivissa, Valeria Gaia, que capten la bellesa de les esglésies d’Eivissa. 

La consellera Ramon ha explicat que les fotografies d’aquesta exposició ens mostren una imatge diferent de les esglésies, “senyera de la ruralia eivissenca”. “Gaia cerca els detalls, juga amb les ombres, es fixa en les formes... Una mirada que ens descobreix la bellesa de les esglésies blanques” ha assenyalar Ramon.

L’autora de les imatges, Valeria Gaia, va néixer a Treviso, Itàlia, i porta lligada a Eivissa des de 2002, quan es va enamorar de l’illa, en la qual ha trobat una vida, com ella explica, “de serenitat mediterrània”. Des de 2017, amb el llibre The Cities of Silence, la fotografia de l’artista ha començat a involucrar-se en la memòria del patrimoni cultural humà, en què s’emmarca la mostra que ara ens ofereix a Sa Nostra Sala. Gaia ha explicat que va fotografiar 17 esglésies d’Eivissa a la nit i emprant el blanc i negre “perquè és la manera de potenciar el blanc de la seua arquitectura, una construcció que defineix a Eivissa, la seua cultura i el seu patrimoni”.

L’exposició estarà oberta fins al 3 de juny amb horari de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h i de 17.30 h a 20.30 h.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat