Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

17/05/2022

L’Arxiu d’Imatge i So rep la donació de 169 unitats documentals del productor audiovisual Sandro Zito, compost per imatges enregistrades des de 1989

La consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa, Sara Ramon, ha formalitzat avui la recepció definitiva de 169 unitats documentals cedides a l’Arxiu d’Imatge i So insular per part del productor Santo Zito, Sandro, de la productora Ibizabroadcast. Les imatges que s’han rebut per part del productor daten de l’any 1089 fins l’actualitat, i estan en diferents formats: U-MATIC, BETACAM, VHS, CD i DVD. Documentals sobre actes institucionals, socials, culturals i esportius de l'illa d'Eivissa dels darrers 30 anys. Es tracta d'un lot del qual ja havia fet entrega el març-abril de l'any 2020, i que l'Arxiu d'Imatge i So va començar a inventariar en aquell moment, i que ara es podrà catalogar, documentar, digitalitzar i preservar per al futur.

La Consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramón Roselló, ha rebut i ha agraït aquesta valuosa donació i aportació que ve a enriquir els fons de l'Arxiu d'Imatge i So del Consell Insular d'Eivissa, recordant la implicació que Santo Zito, conegut per tots com Sandro, té per l'enregistrament documental dels diferents actes públics i esdeveniments que conformen el dia a dia de l'illa d'Eivissa.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat