Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

08/06/2022

La mostra escultòrica ‘Inter Esticials’ de Laura Maresc s’exposa en Sa Nostra Sala

El director insular de Cultura del Consell Insular de Eivissa, Miquel Costa, ha presentat avui la nova mostra que acull Sa Nostra Sala, ‘Inter Esticials’ de l’artista Laura Maresc. Es tracta d’una mostra escultòrica de muntatges i instal·lacions construïts amb materials orgànics i inorgànics que busquen, amb paraules de la mateixa artista, “l'equilibri dins la discòrdia”, amb una tècnica fermament arrelada dins el corrent artístic de l'Objet trouvé, afegint encara més significats a la idea que emergeix del concepte dels límits, les fronteres, la pell, els contorns... 

El director insular Miquel Costa ha explicat que es tracta del treball d'una jove artista que viu a cavall entre Barcelona, on es va formar, a l'Escola de la Massana, el petit país pirinenc d'Andorra i la petita illa balear de Formentera, “amb evidents fronteres naturals on la mar és una font de materials retornats, objets trouvés”. 

“Laura Maresc ha estat convidada pel Departament de Cultura, Educació i Patrimoni a contribuir, amb les seues creacions escultòriques i de muntatges a la oferta artística que el Consell Insular d'Eivissa vol oferir des de l'espai cultural de Sa Nostra Sala” ha conclòs Costa.

La mostra s’inaugura aquest dijous 9 de juny a les 20 hores i romandrà oberta fins a l’1 de juliol. 


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat