Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

17/06/2022

Kiko Veneno, Pablo Milanés, María Peláe i el duet de l’eivissenca Ángela Cervantes amb Pepe Rivero, protagonistes de la 8ª edició del festival Nits de Tanit

La vicepresidenta tercera i consellera de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa, Sara Ramón, i el director insular de Cultura, Miquel Costa, han presentat avui la vuitena edició de Nits de Tanit, que comptarà amb les actuacions de Kiko Veneno, Pablo Milanés, María Peláe i del duet de l’eivissenca Ángela Cervantes amb el pianista Pepe Rivero. 

Totes aquestes actuacions seran a les 22 hores al recinte exterior de l’extensió universitària de les Illes Balears a Eivissa (antiga Comandància Militar). Les entrades ja estan a la venda i el preu és de 10 € anticipades, a taquilla és de 15 € dos hores abans de començar l’espectacle.

“Avui presentem la 8ª edició de Nits de Tanit, un festival que ha anat creixent progressivament i que, edició rere edició, s’està convertint en una cita ineludible pels amants de la música i de la cultura. A més, aquest any s’han programat concerts en divendres i dissabte, no només en diumenge, per afavorir l’assistència del públic”, ha manifestat la consellera insular durant la roda de premsa, celebrada aquest divendres a la seu del Consell Insular d’Eivissa. 

A la presentació també han participat, de forma telemàtica, Ángela Cervantes i Pepe Rivero. Al seu concert a Eivissa, que tindrà lloc el 19 d’agost, presentaran ‘Olas y arena’, “un projecte delicat i elegant amb el qual rememoren el llegat de la immensa artista de Puerto Rico Sylvia Rexach. “Rexach era una lluitadora de l’art i a Eivissa volem donar-la a conèixer amb un format de concert molt íntim”, han explicat els artistes. 

Quant a la resta de dates de les actuacions que completen el cartell d’aquesta VIII edició de Nits de Tanit, l’1 de juliol inaugurarà el festival d’aquest 2022 Kiko Veneno, un cantant tan audaç com clàssic. És innegable el salt endavant dels seus darrers discos: Hambre i Sombrero roto. Però la seua essència és la mateixa: lletres que incideixen en la vida a peu de carrer, amb aquella brillantor que tenen les coses de veritat.

 El 3 de juliol el segon concert de Nits de Tanit serà a càrrec de María Peláe, cantautora malaguenya amb més de dotze anys de carrera musical. La música de Peláe es caracteritza per unes lletres contundents i carregades de crítica social, amb tocs autobiogràfics i, evidentment, amb una dosi de picaresca i tints lorquians.

Després del concert d’Àngela Cervantes i Pepe Rivero, el festival conclourà amb l’actuació de Pablo Milanés el 27 d’agost. Desprès de rebre dos Grammy Latinos al 2006 i un Grammy a l’Excel·lència Musical al 2015, ha continuat component i enregistrant en solitari i en col·laboracions amb altres músics. A Eivissa oferirà un format íntim, tot i que no menys sorprenent i emocional, perquè amb Días de Luz aposta per obrir un nou horitzó tan necessari en aquests temps a partir d’una reflexió més intimista i, alhora, esperançadora. 

A continuació, Ramón ha destacat que, per poder facilitar millor el programa del festival al públic, s’inclourà als cartells un codi QR per descarregar-lo i tenir-lo als seus dispositius. Tota la informació està disponible a la pàgina web del Consell Insular d’Eivissa (www.consellinsulardeivissa.es) i a la pàgina web d’Eivissa Cultural (https://www.eivissacultural.es).

 

Servei d’autobús gratuït

Per últim, la vicepresidenta tercera i consellera de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa ha recordat que, com els anys anteriors, hi haurà un servei de bus gratuït que tindrà parada a l’aparcament dels Multicines i davant la seu de la institució insular per poder facilitar l’assistència del públic al recinte a partir de les 20 hores fins a les 21.30 hores cada 15 minuts.

Les entrades ja estan a la venda i el preu és de 10 € anticipades, a taquilla és de 15 € dos hores abans de començar l’espectacle.També es poden adquirir abonaments per a dos espectacles diferents per a una persona a un preu de 14 € i abonaments per a quatre espectacles diferents per a una persona a un preu de 26 €. Tota la informació la podeu trobar a la pàgina Eivissa Cultural i a la web del Consell Insular d’Eivissa, així com comprar-hi les entrades.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat