Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

01/09/2022

Obert el termini per sol·licitar ajudes econòmiques per a l'edició de publicacions i la promoció cultural

Fins al 22 de setembre es poden sol·licitar les ajudes econòmiques per al suport a activitats culturals relacionades amb l'edició de publicacions i amb la promoció cultural, any 2022

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni ha posat en marxa la convocatoria de subvencions per donar suport a les publicacions i a les altres activitats culturals a l’illa d’Eivissa. Està dotada amb 150.000 € i abasta totes aquelles activitats i publicacions ja portades a terme entre l’1 de maig de 2021 i el 31 de maig de 2022.

Se’n convoquen les següents modalitats:

MODALITAT A) Ajudes a l’edició d’obres que impliquin el foment i la promoció de la cultura de l’illa d’Eivissa: 58.000 €. L’import màxim de cadascuna de les ajudes que es concedeixin serà de 7.500 €.

MODALITAT B) Ajudes a l’organització de activitats i accions que fomentin i promocionin la cultura de l’illa d’Eivissa: 92.000 €. L’import màxim de cadascuna de les ajudes que es concedeixin serà de 10.000 €.

Podran sol·licitar aquesta subvenció les persones físiques i jurídiques privades, les comunitats de béns, així com les administracions locals de l’illa d’Eivissa.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 22 de setembre d’enguany i les bases estan publicades al BOIB núm. 110, de 20 d’agost de 2022, a la Seu Electrònica del Consell seu.conselldeivissa.es, apartat TRÀMITS, i a www.eivissacultural.es, apartat CONVOCATÒRIES.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat