Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

19/10/2022

‘La música il·lustrada’ de Marcos Torres i Ricard Bofill ompli de color i disseny Sa Nostra Sala

El director insular de Cultura, Miquel Costa, i els dissenyadors gràfics Marcos Torres i Ricardo Bofill han presentat la mostra ‘La música Il·lustrada’ que es podrà visitar a Sa Nostra Sala des del dijous 20 d’octubre i fins al 11 de novembre i que recull un total de 60 cartells i també portades de discos, així com flyers, que els dos dissenyadors han realitzat al llarg de la seua carrera professional per a diferents músics i entitats locals.

Miquel Costa ha destacat “l’alt nivell creatiu i de disseny d’ambdós artistes que han deixat una important empremta al món cultural de l’illa i també de fora Eivissa” i ha valorat l’estreta relació que l’espectador trobarà entre la música i la il·lustració. Per la seua part, Marcos Torres ha definit aquesta mostra com un “viatge emocional, una mena d’arqueologia emocional que és el que he sentit quan buscava les peces que formen aquesta mostra”. Ricardo Bofill ha remarcat la bona relació que s’ha establert entre les dos maneres de treballar i els dos estils que es reflecteixen a la mostra, de manera que l’espectador podrà reconèixer, sense necessitat d’identificar-los, els treballs de cadascun d’ells.

Els cartells de concerts, festes o festivals de música, les portades de discs o CD’s els flyers, les entrades de concerts,  xapes…  que els dissenyadors han realitzat són una oportunitat per rememorar el treball de grups com Uncle Sal, Billy Flamingos, Peter Colours o les nits al Demiedo, un dels locals emblemàtics del món rocker de l’illa.

La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17.30 a 20.30 hores.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat