Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. OK | Llegir més

Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

13/04/2021

Celebració Sant Jordi al Centre d'Interpretació de Sa Capelleta

Encara que sembla que un any més la crisi sanitària causada per la pandèmia Covid-19 condicionarà la celebració del dia de Sant Jordi, des del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni es vol celebrar una data tan assenyalada amb l'organització d'activitats que permetin gaudir d'aquest dia de manera descentralitzada i tractant d'evitar les aglomeracions.

Per aquest motiu i dins la difusió del patrimoni a través d'activitats de dinamització dels béns patrimonials, centres d'interpretació i museus del Consell Insular d’Eivissa, es preveu obrir el Centre d'Interpretació de sa Capelleta els propers dies 23, de 17.00 a 20.00 h, i 24 i 25 d'abril, de 10.30 a 13.30 h, al públic en general i a grups concertats en particular.

Dirigides especialment a grups d'amics o famílies, aquests dies s'organitzaran gimcanes que permetran a les persones participants descobrir els tresors del jaciment i la seua història a través del joc i el divertiment, en grups separats.

La participació en aquesta activitat estarà reduïda a un màxim de 10 persones per gimcana, que s'hauran d'inscriure prèviament fins al dia 21 d'abril, dirigint-se a: 

Telèfons: 638656290 / 638656286

Correu electrònic: arxiuimatgeiso@gmail.com


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat