Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. OK | Llegir més

Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

14/04/2021

Crida a les entitats d’Eivissa per formar part del Consell Sectorial de les Arts, òrgan de participació ciutadana

El passat 20 de novembre de 2020 es va convocar una reunió per videoconferència amb els membres del Consell de les Arts d'Eivissa, en la qual es va constatar la necessitat de renovació dels seus membres.

El Reglament de Participació Ciutadana del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 13, de 27-01-2009), en el seu article 34.3, estableix que tots els vocals són nomenats per un termini màxim de quatre anys.

Vista la relació de membres d'aquest consell sectorial (BOIB núm. 115, de 9-08-2012) i vist que alguns dels sectors que formen part del Consell de les Arts no han pogut ratificar els seus representants i d'altres no compten amb representació.

Atès que el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni no compta amb una base de dades que reculli totes les entitats dels diferents sectors que formen part d'aquest Consell Sectorial i amb la intenció de no excloure cap entitat d'aquest òrgan de participació ciutadana, sol·licitam que aquelles entitats interessades a formar part dels sectors que es detallen més avall, enviïn un correu electrònic, abans del 30 d'abril de 2021, a la següent adreça: dep.cultura@conselldeivissa.es, en què indiquin el sector al qual pertanyen, la persona responsable i el seu telèfon de contacte, perquè se'ls pugui convocar a una reunió per videoconferència i així escollir, entre les diferents entitats de cada sector, la persona titular i suplent que exercirà com a representant del sector en el Consell de les Arts d'Eivissa.

  • Entitats musicals de l’illa d’Eivissa
  • Escoles de música de l’illa d’Eivissa
  • Associacions de teatre amateur de l’illa d’Eivissa
  • Associacions de teatre professional de l’illa d’Eivissa
  • Associacions d’escriptors en llengua castellana de l’illa d’Eivissa
  • Associacions d’artistes plàstics i visuals de l’illa d’Eivissa
  • Artistes audiovisuals de l’illa d’Eivissa
  • Escoles de dansa de l’illa d’Eivissa


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat