Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

29/04/2021

El Consell celebra el Dia Internacional del Jazz amb un concert a l’auditori de Cas Serres

El Consell Insular d’Eivissa celebrarà el Dia Internacional del Jazz amb un concert a càrrec del grup Pizza 4 BKFST a l’auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres. L’actuació tindrà lloc dissabte, a les 20 hores, i les entrades ja estan a la venda a taquilla (13 euros) i a Internet (9 euros) a la pàgina web https://conselleivissa.escenaonline.es/.

Pizza 4 BKFST és un projecte musical creat pels eivissencs Franco Prats (saxòfon) i Pere Navarro (trompeta i teclats). Aquest duo utilitza el jazz com a punt de connexió entre diferents estils musicals. A partir de composicions pròpies, marcades per l’experimentació i la improvisació, aquests artistes desenvolupen idees noves en cada actuació amb l’objectiu que cada concert sigui únic.

Amb aquesta iniciativa organitzada pel Departament de Cultura, el Consell Insular d’Eivissa vol commemorar el Dia Internacional del Jazz, que es celebra el 30 d’abril, decretat per la UNESCO l'any 2011 per donar a conèixer un moviment musical de gran valor educatiu, així com un recurs valuós que contribueix a l'intercanvi cultural, al diàleg i la cooperació entre els pobles en l’àmbit mundial.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat