Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

30/06/2021

VII Festival Cultural Nits de Tanit 2021

Enguany el Festival Cultural Nits de Tanit assoleix la seua setena edició (el 2020 no es va poder celebrar per la pandèmia de la COVID-19 que afecta tot el món) i la presentam amb molta il·lusió i amb l’esperança que la ciutadania gaudirà de les actuacions que s’han organitzat amb artistes de gran nivell, provinents de diferents indrets. En concret:

4 de juliol: Hi actuarà el grup xipriota Monsieur Doumani, que ha produït tres discos i el quart sortirà la propera tardor. Al concert interpretaran algunes de les peces més celebrades del seu repertori («That’s what the kitten wants», «Kick ’n’ Slap», «Mishmash»…) i alguns avanços encara inèdits del seu futur llançament discogràfic.

El grup està compost per:

 • Antonis Antoniou (veu principal, tzouras, stomp box)
 • Demetris Yiasemides (trombó, flautes, cors)
 • Andys Skordis (guitarra, electrònica, cors)

24 de juliol: Comptam amb la pianista i compositora Clara Peya i el seu grup, que ens presenta nou treball, el seu onzè àlbum Perifèria.

L’univers de l’artista s’inspira aquesta vegada en els espais de pas, en els marges, en allò que no han volgut que mirem. Les perifèries reals i emocionals que genera un sistema hostil que no ens abraça a totes. Els perímetres que emmarquen i classifiquen el que és normatiu i la necessitat de dinamitar-ho tot per habitar un nou espai sense límits.

Costa encaixar en una societat que veu la diferència com una amenaça i se centra a perpetuar els privilegis i les zones de confort de cada una; Clara Peya ens proposa posar la mirada en aquests “no-llocs”, espais buits, buidats.

Un nou repertori de cançons profundes i compromeses combinades amb passatges instrumentals d’un pianisme magnètic.

L’endemà actuarà a Formentera.

El grup el formen:

 • Clara Peya (piano i electrònica)
 • Enric Verdaguer (veu)
 • Vic Moliner (Baix elèctric i electrònica)
 • Dídak Fernández (bateria i electrònica)

29 d’agost: Hi actua la cantant portuguesa Ana Laíns, que farà un recorregut pels seus vint anys de carrera.

La cantant portuguesa ha entrat directa al número 1 de la llista oficial de vendes de Portugal. Una autèntica fita per a una de les trajectòries més singulars i sòlides, construïdes amb perseverança exemplar des de la independència.

El seu nou àlbum, 20 años – Ana Laíns e invitados en vivo en el Casino de Estoril, ha estat gravat en directe amb motiu de les seues primeres dues dècades de carrera; el disc compta amb les col·laboracions de Luís Represas, Ivan Lins, Mafalda Arnauth i Fernando Pereira.

Ana Laíns travessa un dels moments més dolços de la seua trajectòria, recollint en bona part tota l’energia, la passió i l’entrega que ha donat a la música, al folklore, al fado i a les dos llengües oficials portugueses.

Components:

 • Ana Laíns (veu)
 • Paulo Loureiro (piano i baix)
 • Carlos Lopes (acordió)
 • Bruno Chaveiro (guitarra portuguesa)
 • Joao Coelho (bateria i percussió)

4 de setembre: Tancarem aquesta edició amb l’espectacle de dansa Medea (Macadanza-Symphonie espagnole-Bolero-Medea) a càrrec de la Compañía Antonio Márquez.

Antonio Márquez va néixer a Sevilla però es va criar a Eivissa, on va començar els seus estudis de dansa. El 1981 es va traslladar a Madrid i va ingressar a l’Escola del Ballet Nacional d’Espanya.

El 1995 i després d’haver tengut una brillant carrera com a primer ballarí al Ballet Nacional d’Espanya i haver col·laborat com a artista convidat amb companyies de renom internacional decidí crear la seua pròpia companyia.

Aquest espectacle compta amb 23 artistes que en diferents moments es troben a escena i els ballarins principals són:

 • Helena Martín (Medea)
 • Antonio Márquez (Jasón)
 • Currillo (Creonte)
 • Lupe Gómez (La Nodriza)

Totes aquestes actuacions seran a les 22.00 hores al recinte exterior de l’extensió universitària de les Illes Balears a Eivissa (antiga Comandància Militar).

Les entrades ja estan a la venda i el preu és de 10 € anticipades, a taquilla és de 15 € dos hores abans de començar l’espectacle.

També es poden adquirir abonaments per a dos espectacles diferents per a una persona a un preu de 14 € i abonaments per a quatre espectacles diferents per a una persona a un preu de 26 €.

A la pàgina web Eivissa Cultural (https://www.eivissacultural.es/) podeu trobar tota la informació d’aquest Festival, així com el link de la pàgina https://conselleivissa.escenaonline.es/ per comprar-hi les entrades.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat