Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

02/07/2021

Celebració de la festivitat de Sant Cristòfol al Centre d’Interpretació de sa Capelleta

Amb motiu de la festivitat de Sant Cristòfol, 10 de juliol, el Centre d'Interpretació Arqueològica de sa Capelleta, dins de la seua agenda d’actuacions de difusió del patrimoni, ha organitzat un programa d’activitats dirigides a gaudir d’aquest barri, antigament conegut com Santa Paula, per la seua festivitat.

Així el vespre del divendres 9 de juliol, el centre obrirà les seues portes per celebrar-hi gimcanes dirigides especialment a grups d’amics o famílies, que permetran als participants descobrir els tresors del jaciment i la seua història a través del joc i el divertiment, en grups separats.

Aquesta activitat es durà a terme en tres franges horàries: de 17.00 a 18.00 h, de 18.15 a 19.15 h i de 19.30 a 20.30 h. La participació en aquesta activitat estarà reduïda a tres grups per franja horària i cada grup haurà d’estar format per un mínim de 4 participants i un màxim de 6.

El dissabte dia 10, a les 20.30 h s’oferirà l’espectacle NomadaArt, al qual Samuel Pérez (músic) i Cristina Reina (pintora) s’uneixen per submergir l’espectador en una atmosfera de melodies que l’envolten mentre un quadre va sorgint de les mans de l’artista. La cabuda d’aquesta activitat estarà limitat per ordre d’arribada i de sortida de les persones assistents.

Finalment, el diumenge 11, en col·laboració amb el Museu Monogràfic del Puig des Molins i l’Associació d’Amics del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera, es podrà participar de la representació d’un sepeli d’època púnica que partirà del Centre de sa Capelleta per dirigir-se als hipogeus de la Mula de la necròpolis. La participació en aquesta activitat estarà limitada a 30 persones, que podran portar flautes, panderetes o cròtals.

Les persones interessades a participar en la gimcana i en la representació del sepeli púnic s’hauran d’inscriure prèviament, amb un màxim de 4 persones per inscripció a la representació del sepeli, fins al dia 7 de juliol, dirigint-se a:

Telèfon: 638656290 / 638656286 (de 08.00 a 14.00 h)

Mail: arxiuimatgeiso@gmail.com

Inaugurat l’any 2011, el Centre Arqueològic d’Interpretació de sa Capelleta, ubicat a l'antic camí que unia la ciutat amb la necròpolis, reuneix restes arqueològiques que il·lustren tres períodes de la història d'Eivissa: època púnica, època romana i època andalusina.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat