Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

19/07/2021

VII Trobada Orquestral. Concert de clausura

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa ve realitzant des de l’any 2014 la Trobada Orquestral, sempre amb el suport i la col·laboració  dels diferents ajuntaments de l’illa i del Conservatori Professional de Música “Catalina Bufí”, el Patronat Municipal de Música d’Eivissa, l’Escola Municipal de Música de Santa Eulària des Riu, l’escola Municipal de Música de Sant Antoni de Portmany i l’escola de Música Can Blau.

Aquesta Trobada es va crear amb una finalitat didàctica, integradora i formadora (per això també al diploma que s’entrega a totes les persones participants hi consten les hores de formació impartides i rebudes).

El principal objectiu de la nostra Trobada és unificar, durant la setmana que dura, els recursos musicals d’aquesta illa i, d’aquí, el nom de Trobada Orquestral, que culmina amb un concert a càrrec de l’alumnat participant agrupat com a Jove Orquestra Simfònica d’Eivissa, que va tenir lloc el dissabte 17 de juliol a les 20 h a l’Auditori de Cas Serres.

L’alumnat ha tengut enguany l’oportunitat de treballar sota la direcció d’un músic de gran reconeixement, com és el mestre Sr. Salvador Brotons (que ja hem tengut el plaer que ens acompanyàs en algunes edicions anteriors) i amb la supervisió d’un professorat tutor ben especialitzat, com són Lina Tur Bonet, Mónica Marí, Clara Núria Juan, Salvatore Licitra i Miguel Falomir.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat