Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

10/08/2021

El Consell d'Eivissa destina prop de 112.000 euros en ajudes a la xarxa de biblioteques

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa  ha tramitat la concessió d'ajudes econòmiques per al manteniment i la gestió de les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d'Eivissa entre l'1 d'octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021.

D’acord amb les sol·licituds rebudes s’han concedit un total de 111.398,74 €:  100.000,00 € destinats a subvencionar despeses corrents i un 11.398,74 € destinats a subvencionar despeses inventariables. 

La finalitat d’aquestes ajudes és col·laborar en el manteniment de les biblioteques públiques integrades a la Xarxa de Biblioteques del Consell Insular d’Eivissa: Jesús, Sant Miquel, Sant Carles, Can Misses, Santa Gertrudis, Cala de Bou, Figueretes i sa Colomina. Les ajudes abasten les despeses que fan les entitats sense ànim de lucre i els ajuntaments que gestionen aquestes biblioteques en contractació de personal,telecomunicacions, manteniment de l’equipament i de les instal·lacions, l'adquisició de mobiliari, fons bibliogràfic, activitats d'animació, etc.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat