Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

09/09/2021

Julia Fragua exposa la seua darrera proposta ‘Soques. La cultura de l’arbre’ a Sa nostra Sala

El pròxim dia 10 de setembre a les 20.00 h s’inaugurarà a Sa Nostra Sala l’exposició “Soques. La cultura de l’arbre’”, on la pintora Julia Fragua exposa les seues darreres creacions centrades en la temàtica dels arbres i més concretament a les soques, part central de moltes de les obres. 

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramon, ha explicat que es tracta d’una exposició “que juga amb els blancs lluminosos, amb les textures dels arbres i que evoca l’enyorança de la natura en temps de confinament, una mostra plena de sensibilitat i que ens transmet moltes emocions”.

Julia Fragua, nascuda a Ávila, duu més de 20 anys vivint a Eivissa. És llicenciada en Belles Arts i professora de dibuix artística a l’escola d’Arts i va ser guanyadora del Premi Vuit d’Agost de Pintura 2020.

Tal com ha explicat Fragua, aquesta mostra tracta sobre la relació dels arbres, “especialment la seua soca, amb els essers humans, vinculant el simbolisme dels arbres amb la felicitat. És una mostra molt emocional, on es pot sentir l’emoció que he sentit realitzant les meus obres”. L’exposició mostra tot el procés creatiu, des dels primers esbossos i proves amb diferents materials fins a les obres ja concloses.

La mostra romandrà oberta fins a l’1 d’octubre.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat