Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

06/10/2021

Pedro Maria Asensio exposa el seu darrer treball ‘Punto de fuga’ a Sa Nostra Sala

La sala d’exposicions Sa Nostra Sala acull des d’aquest divendres, 8 d’octubre, la mostra ‘Punto de Fuga’ de l’artista de Conca afincat a Eivissa, Pedro Maria Asensio. Es tracta d’una mostra simultània que es complementa amb les obres que, al mateix temps, l’artista exposa al Far de ses Coves Blanques a Sant Antoni.

El fil conductor entre ambdues exposicions és la reflexió que l’artista busca a través de les seues obres, “obertes a què l’espectador les trobi com a punt de partida per a fer les seues reflexions, que les preguntes donin pas a altres preguntes, de manera que es faci un constant diàleg entre obra i espectador” ha explicat Asensio.

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramon, ha assenyalat que el treball d’Asensio és una “feina elaborada i meticulosa, on els ulls són conduïts cap al punt de fuga, dins d’un joc de línies cromàtiques que ens captiva”. “Es tracta d’una exposició fantàstica, en la que també col·labora l’ajuntament de Sant Antoni de Portmany, que ens permet conèixer el treball més recent d’un artista que treballa magistralment amb les línies, les formes i els colors creant mons que pareixen talment d’altra dimensió”.

La majoria dels treballs que s’exposen varen ser realitzats per Asensio durant la quarantena i suposen un autèntic univers de línies, quadrícules i colors que ens endinsen més enllà de la linealitat de la tela.

A la presentació de la mostra també han assistit la regidora de Cultura de Sant Antoni, Maria Ramon, el director insular de Cultura, Miquel Costa, i la directora de l’Arxiu d’Imatge i So del Consell d’Eivissa, Lina Sansano. La mostra s’inaugura el dijous 7 d’octubre al far de ses Coves Blanques a les 20 hores i el divendres 8 d’octubre també a les 20 hores a Sa Nostra Sala.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat