Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

16/11/2021

L’artista Paco Riera exposa els seu darrer treball ‘Equilibri i proporció’ a Sa Nostra Sala

Sa Nostra Sala acull des d’aquest dimecres 17 de novembre i fins al 14 de desembre la mostra ‘Equilibri i proporció’ de l’artista eivissenc Paco Riera, un recull d’olis que, tal com ha explicat el director insular de Cultura, Miquel Costa, es tracta d’una proposta de pintura “figurativa, evolucionada i estilitzada, amb una temàtica que és una mena de mar i terra del sobradament conegut pintor eivissenc, en Paco Riera, home de Vila”. Nascut i criat al barri de la Marina, Riera alterna les seues vivències portuàries i de la mar, ben present a la mostra, amb paisatges però també amb estructures navals, amb el camp i la terra rogenca de Santa Gertrudis de Fruitera.

Riera, va ser professor de Dibuix Artístic a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics d’Eivissa i director del centre entre els anys 1983 i 1986. Riera ha explicat que les seues obres “són fruit de la observació del meu entorn”, fent un recull de les coses que observa i plasmant-les al quadre. A més, en aquestes noves obres, l’espectador trobarà una evocació d’aquell confinament que va rescabalar la llibertat de moviments i el lliure transitar de les persones, ja que moltes de les obres les realitzà al 2020.

La inauguració de la mostra tendra lloc el dimecres 17 de novembre, a partir de les 20 hores i estarà oberta fins al 14 de desembre amb horari de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h i de 17.30 h a 20.30 h.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat