Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

16/11/2021

El jurat tria Joan Biscarri guanyador del Premi Joan Castelló de relats curts 2021

El Premi Joan Castelló de relats curts 2021, convocat pel Consell Insular d'Eivissa, ja té guanyador. Es tracta de Joan Biscarri autor de l'obra Ara sí que... qui va ser designat pels membres del jurat format per Joan Cardona des Pou, president i els vocals Marià Mayans i Joan Amorós, els tres guanyadors amb anterioritat del mateix premi. En la reunió celebrada el dilluns 15 de novembre, el jurat fa constar el següent: “El jurat vol destacar de l’obra guanyadora una presentació irònica i colpidora ben definida i seqüenciada, la facilitat per al diàleg i el dinamisme de l’escriptura. Tracta temes que són problemes socials quotidians i té unes propostes amb un fil conductor original. Els seus personatges es mouen entre el paradigma i la caricatura”.

Joan Biscarri Gassió, nascut al Palau d’Anglesola el 1953, i resident a Balaguer (Lleida), és doctor en Psicologia per la UAB; ha estat, durant molts anys, professor del Departament de Psicologia de la Universitat de Lleida, director d’aquest Departament, i vicerector de Cultura d’aquesta universitat.

Ha fet el curs de Narrativa de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, i actualment està fent el de Novel·la.

La seva recent jubilació l’ha empès a fer el que sempre havia volgut fer, escriure ficció. En el darrer any ha guanyat premis de narrativa, com el Certament Literari Neus Català 2021, d’Òmnium Cultural del Priorat, amb Rigor Mortis, o Miralls al VI Concurs de Microrelats Vicent Pascual de la Pobla Llarga, publicat a Edicions 96.

Ara, té una novel·la, No ho diguis a ningú, en curs de publicació a l’Editorial Neopàtria d’Alzira.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat