Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. OK | Llegir més

Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

02/02/2021

El Museu Etnogràfic d'Eivissa reobri al públic el proper dimarts 2 de febrer

El Museu Etnogràfic d'Eivissa reobrirà al públic el proper dimarts 2 de febrer després de romandre tancat del 20 de desembre al 31 de gener per a portar a terme treballs de manteniment.

L'horari del museu serà l'habitual: de dimarts a dissabtes, de 10 a 14 hores i diumenges, d’11 a 13.30h. El públic podrà gaudir de la col·lecció permanent de l'Etnogràfic d'Eivissa i de les exposicions monogràfiques temporals 'Puget', 'Nissaga d’artistes', 'Naus a l’horitzó... Corsaris a la mar!' i 'Moble tradicional balear'.

Quant als protocols per a evitar contagis de la Covid-19, l'aforament és de 10 visitants, però aquesta limitació pot variar en funció de les restriccions que imposin les autoritats sanitàries. Per la mateixa raó i atenent a les continues actualitzacions de les mesures sanitàries respecte de la pandèmia, per a qualsevol consulta per visites concertades o grups, les persones interessades poden dirigir-se al telèfon 971 332845 o a museuetnograficanros@gmail.com.

A més, el departament insular de Cultura recorda que cada any el Museu Etnogràfic d’Eivissa tanca les seues instal·lacions entre el 20 de desembre i el 31 de gener per realitzar feines de manteniment, neteja de l’edifici i revisar l’estat de conservació i l’aplicació de mesures de conservació preventiva a les col·leccions exposades.

Per últim, l'Etnogràfic destaca que aquest any s’ha sumat a la celebració del Dia Internacional de la Conservació i la Restauració de Béns Culturals, que es va celebrar el 27 de gener, amb la difusió a les seues xarxes socials de part dels treballs de restauració i conservació dels fons museogràfics duts a terme.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat