Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

08/04/2022

El Consell Executiu adjudica el servei de museïtzació i creació d’un centre d’interpretació a Sa Caleta

El Consell Executiu ha aprovat l’adjudicació del servei per a la creació d’un centre d’interpretació, la museïtzació dels elements BIC i la restauració de les estructures arquitectòniques fenícies i altres elements d’arquitectura militar del poblat fenici de sa Caleta a l’entitat Arpa Patrimonio S.L. per un import total de 554.880,00€.

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni ha assegurat que es tracta “d’una gran noticia per al patrimoni de la nostra illa ja que suposa donar llum verda a un projecte molt desitjat i que ens permetrà a tots, residents i visitants, visitar, conèixer i gaudir d’una de les joies en jaciments del Mediterrani”. El projecte de museïtzació de Sa Caleta inclou un centre d’interpretació, la museïtzació de l’entorn ampliant les zones excavades, i la conservació de les bateries militars. A més, s’inclou una recreació a mesura real d’una casa fenícia i una zona didàctica per a visites d’escolars. Tot el recinte estarà barrat.

Sara Ramón ha remarcat que Sa Caleta “viurà una nova vida amb aquest projecte que ens permetrà mostrar un dels nostres valors declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO com mai” amb l’ampliació de la zona excavada del jaciment.


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat