Noticies

Tota l'actualitat a la teva mà

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

02/05/2022

Reobertura dels béns patrimonials 2022

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, dins el seu programa anual d’activitats, inclou l'obertura al públic dels béns patrimonials visitables de la torre de sa Sal Rossa, la cova des Culleram, ses Païsses de Cala d'Hort i el Centre Arqueològic d'Interpretació de sa Capelleta.

Des del dia 2 de maig i fins al 15 d'octubre, els béns estaran oberts de dimarts a diumenge de 10.30 h a 13.30 h. A més, la torre de sa Sal Rossa i ses Païsses de Cala d'Hort obriran també al públic des de l'1 de juliol al 30 de setembre, de dimarts a dissabte a la tarda, en horari de 17.30 a 20.30 h.

Així mateix, el Consell Insular posa a disposició de les escoles diversos tallers i visites guiades dirigits a promocionar el patrimoni entre els més petits.

Amb aquesta activitat es pretén afavorir l'apropament dels infants al passat des de diferents perspectives, amb un enfocament multidisciplinari, a través de diverses formes combinades de rebre la informació, de reflexionar, de participar i d’expressar, incidint especialment en el desenvolupament de la creativitat i el treball en equip.

La visita serà guiada per un/a monitor/a que comptarà amb el suport del material didàctic especialment dissenyat per a l'activitat. L'oferta didàctica permetrà conèixer de prop els diferents béns patrimonials, inclosos els molins de Ponent, el molí des Porxet i el molí des Puig d'en Valls, amb una variada temàtica que inclou

* Del vent al pa. Els molins de ponent (molí des Porxet/molí des puig d'en Valls)

* Deus, enterraments i vida (sa Capelleta).

* Viure en una païssa Eivissa any 0. (cala d'Hort).

* Viure en una casa pagesa Can Ros (Museu Etnogràfic).

* Pirates i corsaris, torres de defensa (torre de Sa Sal Rossa).

Les escoles d'estiu interessades hauran de inscriure-s’hi dirigint-se a 

Telèfon: 638656290 / 638656286

Mail: arxiuimatgeiso@gmail.com


Tornar

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat