Aquesta pàgina web utilitza cookies per millorar i optimitzar l'experiència de l'usuari. OK | Llegir més

Convocatorias

Convocatories per a tots

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

Concurs Cançó de Sant Joan 2021

L’Institut d’Estudis Eivissencs, amb la col·laboració de l'Associació de Músics d'Eivissa i amb l’objectiu de promoure i dinamitzar les activitats culturals a les Pitiüses, vol celebrar aquest any la Nit de Sant Joan oferint al públic d’Eivissa i Formentera una cançó exclusiva, inèdita i nova; per això convoca la segona edició del Concurs Cançó de Sant Joan 2021, que es regirà per les bases que trobareu en el següent enllaç: https://ja.cat/concursiee2021.


Dates: 25/02/2021 - 07/05/2021

 

Com apuntar-se + Info

Carnaval Sant Antoni

Els participants poden inscriure's a les categories adult o infantil (fins als 12 anys), que compten amb les subcategories d'individual, parella o grup familiar format únicament per persones convivents. A més, també poden participar-hi les escoletes i els centres educatius del municipi per grups bombolla.

A la publicació a les xarxes, s'hi ha de fer constar la categoria en la qual es participa i el títol de la disfressa; els centres educatius han d'indicar el nom del centre i el curs participant. També es recorda que, per poder optar als premis, les publicacions han de ser públiques perquè el jurat pugui veure-les.

L'Ajuntament de Sant Antoni lliurarà fins a 4560 euros en premis:

- Individuals: 6 premis de 50 euros (3 infantil i 3 adult).

- Parelles: 6 premis de 60 euros (3 infantil i 3 adult).

- Grups familiars: 6 premis de 100 euros (3 infantil i 3 adult).

- Escoletes: 3 premis de 100 euros.

- Col·legis: 10 premis de 300 €.


Dates: 05/02/2021 - 19/02/2021

 

+ Info

Dies Musicals 2021

Amb el Cicle Dies Musicals 2021 el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa té la intenció de promocionar els grups locals perquè tenguin un espai i una oportunitat en la qual donar a conèixer la seua creació artística.

Aquest cicle constarà de 18 concerts distribuïts de la següent manera, dels quals només estan previstos 6 concerts amb piano o clavecí:

4 a l’Auditori del Centre de Cultura Can Jeroni de Sant Josep de sa Talaia

3 al Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany

1 al Teatre Espanya de Santa Eulària des Riu

3 a l’Auditori del Centre Cultural de Jesús (piano)

4 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja (grups petits no superiors a sis membres i que interpretin música clàssica, música popular d’Eivissa, etc. En cap cas podrà ser música electrònica, rock, heavy, o d’estils semblants)

3 a l’Espai Cultural Can Ventosa d’Eivissa (piano).


Dates: 27/11/2020 - 18/12/2020

 

Ajudes ball pagès

El Consell d’Eivissa obre el termini per a la sol·licitud d’ajudes per donar suport a les colles i els grups de ball pagès i a les federacions de grups de ball pagès de l’illa d’Eivissa per a l’any 2020

Aquestes ajudes les convoca el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del COnse i s’hi poden acollir les associacions i entitats folklòriques de ball pagès i cultura popular de l’illa d’Eivissa sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre d’Associacions i Fundacions del Govern de les Illes Balears, que dediquin la seua activitat al món del folklore i la cultura popular eivissencs i que tenguin àmbit d’actuació a l’illa d’Eivissa per les activitats dutes a terme entre el darrer trimestre de 2019 i els tres primers de 2020.

Les bases han estat publicades al BOIB núm. 186, de 29 d’octubre de 2020 i poden consultar-se també a la pàgina web del Consell: www.conselldeivissa.es .

Aquestes ajudes estan dotades amb un total de trenta-sis mil euros (36.000 €) i l’import màxim de la subvenció a cada entitat o associació no superarà els 2.000 euros.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 20 de novembre de 2020, inclòs.


Dates: 01/10/2020 - 20/11/2020

 

XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch

El Consell Insular d’Eivissa convoca el XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch, any 2020

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, del Consell Insular d’Eivissa convoca la XVIII edició del Premi Joan Castelló de Relats Curts, dotat amb 2.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora, creat com a homenatge a aquest escriptor eivissenc. La primera edició d’aquest concurs literari la va guanyar l’escriptora eivissenca Iolanda Bonet pel recull Ombres i miralls l’any 2001.

Entre les característiques dels treballs a presentar hi ha que han de ser entre cinc i deu narracions originals i inèdites en llengua catalana. Les persones interessades han de consultar les bases completes publicades al BOIB núm. 186, de 29 d’octubre d’enguany i que també es poden trobar a  www.conselldeivissa.es

El termini de presentació dels treballs acaba el 24 de novembre, inclòs.


Dates: 01/10/2020 - 24/11/2020

 
Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat