Eivissa Cultural

Galeria online

La situació sanitària conseqüència de la COVID-19, l’estat d’alarma i les diferents normatives estatals i insulars i protocols sanitaris varen afectar greument la Programación cultural del Consell d’Eivissa prevista per a l'any 2020. Davant aquella situació, el Departament de Cultura, Educació i Patrimonio va haver de reprogramar, ajornar i posposar activitats, modificar i prorrogar dates i proposar alternatives. Com a conseqüència d’aquell fet, va oferir en xarxa propostes educatives, culturals i Patrimonials, documentals, vídeos, publicacions i documents, Exposiciones, concerts...

Ara, vist que la tornada a la normalitat segueix sent complexa i que el 2021 comença amb restriccions, volem seguir oferint fórmules alternatives a les activitats presencials. Per aquest motiu hem creat de la plataforma en línia Eivissa Cultural. Un portal amb l’objectiu d’obrir una finestra a la producció cultural de l'illa. Aquesta plataforma oferirà en el futur tota la Programación cultural del Consell, de la resta de institucions i dels diferents sectors culturals i creatius.

Eivissa Cultural és un espai de trobada cultural. Un web en progrés que acollirà iniciatives, produccions i Eventos del sector cultural i artístic, vinculant i donant suport a l’economia cultural i creativa de l’illa.

Inicialment hi presentarem contenguts audiovisuals d’arts escèniques i musicals, contacontes, monòlegs... urgits per la impossibilitat de presentar Eventos culturals, especialment concerts i actuacions amb públic i en directe.

Ara volem presentar una galeria virtual perquè els artistes eivissencs difonguin les seues obres, per poder promocionar i visualitzar produccions realitzades o novetats dins les arts visuals o pictòriques.

Aquesta galeria virtual disposarà de 60 sales expositives en un format innovador i atractiu.

Nuestros COLABORADORES