Exposicions

Exposicions per gaudir

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

Moda a Eivissa: cosir i vestir

El Consell Insular d'Eivissa presenta l'exposició retrospectiva: "Moda a Eivissa: cosir i vestir" que es podrà visitar des del 8 de maig i fins al 12 de juny a la Sala d'Exposicions de l'Carrer Sant Jaume, a Santa Eulària des Riu.


Dates: 08/05/2021 - 12/06/2021

Direcció: Sala d'Exposicions Sant Jaume 72, Santa Eulària

 10:00

 

Paraules dins la terra

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí Torres, i en el seu nom la consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramón Roselló, es complauen a convidar-vos a la inauguració de l’exposició del ceramista Antoni Ribas Costa, Toniet.


Dates: 13/04/2021 - 14/05/2021

Direcció: Sa Nostra Sala

 20:00

 

Visitar web

Un món de fantasia

Sa Nostra Sala acull la mostra ‘Un Món de Fantasia’ del col·leccionista Félix Martínez Torres, una selecció de joguines dels segles XIX i principis del XX, cadascuna d’elles única i irrepetible, la majoria espanyoles tot i que també hi ha de procedència alemanya, francesa i anglesa. 


Dates: 21/12/2020 - 26/03/2020

Direcció: Sa Nostra Sala

 

Visitar web

50 anys caminant junts

Una exposició en la qual s'explica què és i què fa l'Institut d'Estudis Eivissencs. Ara es compleixen 50 anys d'aquest nou Institut i la Comissió Executiva actual ha organitzat aquesta exposició per homenatjar els que tant treball van fer fa ara mig segle.


Dates: 19/10/2020 - 30/11/2020

Direcció: Sa Nostra Sala

 

Visitar web

Puget, nissaga d'artistes

En el seixanta aniversari de la mort del pintor Narcís Puget Viñas (1874-1960), considerat com l’iniciador de la pintura eivissenca, el Museu Etnogràfic d’Eivissa vol retre homenatge a la nissaga dels pintors Puget, tan lligats al poble de Santa Eulària des Riu.


Direcció: Museu Etnogràfic d'Eivissa

 

Visitar web

Naus al horitzó… Corsaris a la mar!

Els corsaris eren homes que es dedicaven al cors. Aquesta activitat consistia a capturar embarcacions enemigues i requisar els seus béns, així com vigilar i defendre les zones de costa. Aquesta pràctica se sol comparar amb la pirateria, tot i que corsaris i pirates es diferencien per la legalitat dels seus actes: un corsari actuava en nom del seu rei i els seus actes estaven autoritzats i es consideraven legals si es disposava d’un document denominat patent de cors.


Direcció: Museu Etnogràfic d'Eivissa

 

Visitar web

Moble tradicional balear, col·leció en miniatura del museu de Manacor

Amb aquesta exposició formada per una selecció de mobles en miniatura, cedida temporalment pel Museu d’Història de Manacor, des del Museu Etnogràfic d’Eivissa volem donar a conèixer l’ús d’algunes peces de mobiliari als casaments rurals, a les cases urbanes i l’evolució de l’ofici de fuster-ebenista a través del llegat dels germans Riera Torres, coneguts com els germans Moreno.


Direcció: Museu Etnogràfic d'Eivissa

 

Visitar webAnterior     1   2   3  

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat