Eivissa Cultural

Exposicions

  • +

    Exposicions temporals del Museu Etnogràfic d'Eivissa de Can Ros

    El proper diumenge 19 de febrer a partir de les 11.30 hores s’inauguraran les noves exposicions temporals del Museu Etnogràfic d'Eivissa de Can Ros. Com cada any, el museu renova i presenta tres mostres monogràfiques, que es podran visitar fins dia 19 de desembre.

    Les exposicions d’enguany són: Marines, bodegons i pageses d’Antoni Prats Calbet, es Coc, una selecció d’obres cedides per la família de Prats Calbet i d’altres procedents del Fons d’Art del Consell Insular;  El Ca Eivissenc, una exposició plantejada i dirigida especialment a un públic familiar i infantil, donant a conèixer el Ca Eivissenc a partir d’imatges de la il·lustradora Marta Ortega i a partir d’un breu documental editat per la mateixa Ortega; i Espardenyes i sabatilles, l’ofici d’espardenyer a Eivissa, una mostra diversa d’espardenyes i sabatilles que formen part del fons museogràfic: una col·lecció d’eines, plantilles i formes per fer sabatilles, cedides per la família de s’Amesat; una endreçada d’espardenyer de Catalina de Can Andreu Catalineta s’Espardenyera cedida per la seua fillola, Maria Ramón i unes espardenyes antigues prestades per l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera de l'Ajuntament d'Eivissa.

    L’acte d’inauguració de les exposicions es dinamitzarà amb una actuació musical d’Andrés Coll Band, a partir de les 13.00h. També hi participarà l’Associació Oficial de Criadors des Ca Eivissenc d’Eivissa i Formentera, i Mans Unides amb una bunyolada solidària.

    Dates: 2023-02-19 - 2023-12-19

    Direcció: Museu Etnogràfic de Can Ros

    < Tornar