Convocatorias

Convocatories per a tots

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

Octubre 2020

Ajudes ball pagès

El Consell d’Eivissa obre el termini per a la sol·licitud d’ajudes per donar suport a les colles i els grups de ball pagès i a les federacions de grups de ball pagès de l’illa d’Eivissa per a l’any 2020

Aquestes ajudes les convoca el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del COnse i s’hi poden acollir les associacions i entitats folklòriques de ball pagès i cultura popular de l’illa d’Eivissa sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre d’Associacions i Fundacions del Govern de les Illes Balears, que dediquin la seua activitat al món del folklore i la cultura popular eivissencs i que tenguin àmbit d’actuació a l’illa d’Eivissa per les activitats dutes a terme entre el darrer trimestre de 2019 i els tres primers de 2020.

Les bases han estat publicades al BOIB núm. 186, de 29 d’octubre de 2020 i poden consultar-se també a la pàgina web del Consell: www.conselldeivissa.es .

Aquestes ajudes estan dotades amb un total de trenta-sis mil euros (36.000 €) i l’import màxim de la subvenció a cada entitat o associació no superarà els 2.000 euros.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 20 de novembre de 2020, inclòs.


Dates: 01/10/2020 - 20/11/2020

 

XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch

El Consell Insular d’Eivissa convoca el XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch, any 2020

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, del Consell Insular d’Eivissa convoca la XVIII edició del Premi Joan Castelló de Relats Curts, dotat amb 2.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora, creat com a homenatge a aquest escriptor eivissenc. La primera edició d’aquest concurs literari la va guanyar l’escriptora eivissenca Iolanda Bonet pel recull Ombres i miralls l’any 2001.

Entre les característiques dels treballs a presentar hi ha que han de ser entre cinc i deu narracions originals i inèdites en llengua catalana. Les persones interessades han de consultar les bases completes publicades al BOIB núm. 186, de 29 d’octubre d’enguany i que també es poden trobar a  www.conselldeivissa.es

El termini de presentació dels treballs acaba el 24 de novembre, inclòs.


Dates: 01/10/2020 - 24/11/2020

 
Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat