Convocatorias

Convocatories per a tots

Vols subscriure't a la news?  Subscriu-te aquí

Ajudes econòmiques per al suport a activitats culturals

La Bases de les ajudes econòmiques per al suport a activitats culturals relacionades amb l'edició de publicacions i amb la promoció cultural, any 2021, poden consultar-se al BOIB núm. 62, de 13 de maig de 2021, a la Seu Electrònica del Consell Insular d’Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es/), apartat Tràmits, i a la pàgina web del Consell Insular d’Eivissa (www.conselldeivissa.es), apartat Convocatòries i ajudes.


Dates: 14/05/2021 - 03/06/2021

 

Com apuntar-se

Ajudes per a estudiants per al curs 2020-2021

La Bases de les ajudes a estudiants de l’illa d’Eivissa, per al curs 2020-2021, poden consultar-se al BOIB núm. 46, de 6 d’abril de 2020, a la Seu Electrònica del Consell Insular d’Eivissa (https://seu.conselldeivissa.es/), apartat Educació, i a la pàgina web del Consell Insular d’Eivissa (www.conselldeivissa.es), apartat Convocatòries i ajudes.


Dates: 16/04/2021 - 14/05/2021

 

Com apuntar-se

Consell Sectorial de les Arts

Atès que el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni no compta amb una base de dades que reculli totes les entitats dels diferents sectors que formen part d'aquest Consell Sectorial i amb la intenció de no excloure cap entitat d'aquest òrgan de participació ciutadana, sol·licitam que aquelles entitats interessades a formar part dels sectors que es detallen més avall, enviïn un correu electrònic, abans del 30 d'abril de 2021, a la següent adreça: dep.cultura@conselldeivissa.es, en què indiquin el sector al qual pertanyen, la persona responsable i el seu telèfon de contacte, perquè se'ls pugui convocar a una reunió per videoconferència i així escollir, entre les diferents entitats de cada sector, la persona titular i suplent que exercirà com a representant del sector en el Consell de les Arts d'Eivissa.

Entitats musicals de l’illa d’Eivissa

Escoles de música de l’illa d’Eivissa

Associacions de teatre amateur de l’illa d’Eivissa

Associacions de teatre professional de l’illa d’Eivissa

Associacions d’escriptors en llengua castellana de l’illa d’Eivissa

Associacions d’artistes plàstics i visuals de l’illa d’Eivissa

Artistes audiovisuals de l’illa d’Eivissa

Escoles de dansa de l’illa d’Eivissa


Dates: 14/04/2021 - 30/04/2021

 

Concurs Cançó de Sant Joan 2021

L’Institut d’Estudis Eivissencs, amb la col·laboració de l'Associació de Músics d'Eivissa i amb l’objectiu de promoure i dinamitzar les activitats culturals a les Pitiüses, vol celebrar aquest any la Nit de Sant Joan oferint al públic d’Eivissa i Formentera una cançó exclusiva, inèdita i nova; per això convoca la segona edició del Concurs Cançó de Sant Joan 2021, que es regirà per les bases que trobareu en el següent enllaç: https://ja.cat/concursiee2021.


Dates: 25/02/2021 - 07/05/2021

 

Com apuntar-se + Info

Carnaval Sant Antoni

Els participants poden inscriure's a les categories adult o infantil (fins als 12 anys), que compten amb les subcategories d'individual, parella o grup familiar format únicament per persones convivents. A més, també poden participar-hi les escoletes i els centres educatius del municipi per grups bombolla.

A la publicació a les xarxes, s'hi ha de fer constar la categoria en la qual es participa i el títol de la disfressa; els centres educatius han d'indicar el nom del centre i el curs participant. També es recorda que, per poder optar als premis, les publicacions han de ser públiques perquè el jurat pugui veure-les.

L'Ajuntament de Sant Antoni lliurarà fins a 4560 euros en premis:

- Individuals: 6 premis de 50 euros (3 infantil i 3 adult).

- Parelles: 6 premis de 60 euros (3 infantil i 3 adult).

- Grups familiars: 6 premis de 100 euros (3 infantil i 3 adult).

- Escoletes: 3 premis de 100 euros.

- Col·legis: 10 premis de 300 €.


Dates: 05/02/2021 - 19/02/2021

 

+ Info

Dies Musicals 2021

Amb el Cicle Dies Musicals 2021 el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa té la intenció de promocionar els grups locals perquè tenguin un espai i una oportunitat en la qual donar a conèixer la seua creació artística.

Aquest cicle constarà de 18 concerts distribuïts de la següent manera, dels quals només estan previstos 6 concerts amb piano o clavecí:

4 a l’Auditori del Centre de Cultura Can Jeroni de Sant Josep de sa Talaia

3 al Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany

1 al Teatre Espanya de Santa Eulària des Riu

3 a l’Auditori del Centre Cultural de Jesús (piano)

4 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja (grups petits no superiors a sis membres i que interpretin música clàssica, música popular d’Eivissa, etc. En cap cas podrà ser música electrònica, rock, heavy, o d’estils semblants)

3 a l’Espai Cultural Can Ventosa d’Eivissa (piano).


Dates: 27/11/2020 - 18/12/2020

 

Ajudes ball pagès

El Consell d’Eivissa obre el termini per a la sol·licitud d’ajudes per donar suport a les colles i els grups de ball pagès i a les federacions de grups de ball pagès de l’illa d’Eivissa per a l’any 2020

Aquestes ajudes les convoca el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del COnse i s’hi poden acollir les associacions i entitats folklòriques de ball pagès i cultura popular de l’illa d’Eivissa sense ànim de lucre, legalment constituïdes i inscrites en el Registre d’Associacions i Fundacions del Govern de les Illes Balears, que dediquin la seua activitat al món del folklore i la cultura popular eivissencs i que tenguin àmbit d’actuació a l’illa d’Eivissa per les activitats dutes a terme entre el darrer trimestre de 2019 i els tres primers de 2020.

Les bases han estat publicades al BOIB núm. 186, de 29 d’octubre de 2020 i poden consultar-se també a la pàgina web del Consell: www.conselldeivissa.es .

Aquestes ajudes estan dotades amb un total de trenta-sis mil euros (36.000 €) i l’import màxim de la subvenció a cada entitat o associació no superarà els 2.000 euros.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 20 de novembre de 2020, inclòs.


Dates: 01/10/2020 - 20/11/2020

 

XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch

El Consell Insular d’Eivissa convoca el XVIII Premi de relats curts Joan Castelló Guasch, any 2020

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, del Consell Insular d’Eivissa convoca la XVIII edició del Premi Joan Castelló de Relats Curts, dotat amb 2.500 euros i la publicació de l’obra guanyadora, creat com a homenatge a aquest escriptor eivissenc. La primera edició d’aquest concurs literari la va guanyar l’escriptora eivissenca Iolanda Bonet pel recull Ombres i miralls l’any 2001.

Entre les característiques dels treballs a presentar hi ha que han de ser entre cinc i deu narracions originals i inèdites en llengua catalana. Les persones interessades han de consultar les bases completes publicades al BOIB núm. 186, de 29 d’octubre d’enguany i que també es poden trobar a  www.conselldeivissa.es

El termini de presentació dels treballs acaba el 24 de novembre, inclòs.


Dates: 01/10/2020 - 24/11/2020

 
Anterior     1   2  

Subscriu-te a la nostra newsletter

Deixa'ns les teves dades i començaràs a rebre les nostres comunicacions.

 He llegit i accepto la política de privacitat