Eivissa Cultural

Convocatòries

  • +

    Open Call Balear 2023

    Aquesta convocatòria cerca creacions que promoguin un canvi en la nostra forma de relacionar-nos amb el mar Mediterrani.

    Territori prepara la seva 4a edició del 15 al 24 de setembre, programant activitats en espais naturals i urbans a tots els municipis de l'illa.

    Territori convida persones artistes nascudes o residents a les Illes Balears a presentar creacions inspirades al mar Mediterrani com a punt de partida, investigació i inspiració per participar en aquesta convocatòria.

    Mediterrani, del Llatí 'medius terra', significa mar al mig de terres. Aquest mar ha estat bressol d'importants civilitzacions i mitjà per als intercanvis comercials i culturals entre aquestes. “Proposem reflexionar sobre problemàtiques com l'impacte del turisme, la contaminació pels abocaments que es produeixen a les seves aigües, la desaparició de les praderies de posidònia o les morts conseqüència dels fluxos migratoris i les polítiques dels països europeus que el converteixen en una gran fossa comuna.” ens avança Isa Sanz, directora de Territori.

    Les persones seleccionades seran incloses a la programació del festival amb l'objectiu d'impulsar i visibilitzar el seu treball, i podran gaudir d'acompanyament i comissariat durant la creació de les propostes.

    Aquesta convocatòria compleix les bones pràctiques reivindicades pels sectors professionals: cobreix honoraris, despeses de producció, viatge, allotjament, esmorzar i dinar per al dia de l'actuació. També ofereix documentació fotogràfica de

    les accions, ajuda a la logística i transport a l'illa i promoció a la web i els canals del festival.

    Les propostes s'han d'enviar per correu electrònic abans de les 23:59h del 28 de maig de 2023. Podeu consultar tots els detalls i forma de participació (característiques, documentació, condicions, etc) a la pàgina de Territori https://territorifestival.com/open-call-2023

    Territori, Festival d'Art de Performance d'Eivissa celebrarà la quarta edició del 15 al 24 de setembre del 2023.

    OPEN CALL BALEAR 2023 'Mediterrani'
    Data límit de convocatòria: 28 de maig a les 23:59

    Enviament de propostes a: opencall@territorifestival.com

    Dates: 2023-04-28 - 2023-05-28

    Com apuntar-se + info
    < Tornar