Eivissa Cultural

Convocatòries

  • +

    El termini per inscriure’s a la III Temporada de Teatre Amateur Pedro Cañestro conclou el pròxim 1 d’octubre

    El pròxim 1 d’octubre conclou el termini perquè els grups teatrals de l’illa d’Eivissa presentin les seues sol·licituds per participar en la III Temporada de Teatre Amateur Pedro Cañestro. Es tracta d’un cicle teatral per amateurs impulsat pel Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa amb l’objectiu de promocionar els grups de teatre local perquè tenguin un espai i una oportunitat per donar a conèixer les seues creacions artístiques.

    La III Temporada tindrà un màxim de 14 representacions teatrals amb un màxim de 7 grups, que es realitzaran als diferents espais designats pels ajuntaments de l’illa d’Eivissa, així com a l’Auditori de Cas Serres. Les funcions es distribuiran una vegada presentades les sol·licituds dels grups i haver-ne realitzat la selecció, d’acord amb el calendari de dates i espais disponibles.

    La selecció dels grups es farà per ordre d’arribada, tenint en compte els grups que hagin presentat les sol·licituds d’acord amb els requisits i les condicions que s’estableixen per a aquest cicle i que es poden consultar al web del Consell Insular d’Eivissa.

    Les propostes teatrals no hauran d’haver estat representades en aquest cicle en els dos anys anteriors. 

    La llista amb les valoracions finals es publicarà a la pàgina web del Consell Insular d’Eivissa (www.conselldeivissa.es) a mitjans d’octubre amb la identificació de la data i el número de registre d’entrada. 

    Dates: 2023-09-20 - 2023-10-01

    Com apuntar-se + info
    < Tornar